Астро: Днес денят е добър и щастлив

Луната е в знак Дева до 05:52ч на 19 февруари

Ключовите думи днес са отговорност, порядък, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Когато Луната е в знак Дева и най-разхвърляните хора работят лесно. Именно сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Добро време за решаване на всекидневни проблеми.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 18:48ч на 17 февруари

В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост.  Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е енергийно наситен и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и има възможност да познаят истинската любов.

Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив. Това е ден на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.

Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:48ч на 17 февруари до 19:56ч на 18 февруари

Morkadis

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

Астро-аспекти през втората половина на деня

Луната опозиция с Юпитер – Дава тенденция към излишен оптимизъм и финансова разточителност. Повишава се импулсивността, сантименталността и емоционалността,липсва обективност.

Луната тригон с Уран – Хармоничният аспект на Луната и Уран засилва интуицията и креативността. Някои открития могат да бъдат направени лесно, възможни са неочаквани решения, мисленето става креативно и оригинално. Уран активира стремежа към всичко ново и хоризонтите се разширяват.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.