Астро: Днес е добре по-малко да се приказва

Луната e в знак Риби до 00:33ч на 22 декември

Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно. Бъдете избирателни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Особено уязвими са ходилата на краката – избягвайте да ги натоварвате.

6 лунен ден до 12:14ч на 20 декември (от 11:47ч на 19 декември)

Благоприятен ден със силна енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. Все още избягвайте да давате своите вещи на други хора.

7 лунен ден от 12:14ч на 20 декември до 12:38ч на 21 декември

Денят е сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и злобни  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Питагорейците в този лунен ден давали обет за мълчание и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие.

Денят ще бъде успешен за честните, организирани и активни хора. Добро време за поети, писатели, журналисти. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение.

Силата на думите нараства много в посочения период и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива и откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни: всичко, което казвате може да бъде реализирано. Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Но в този ден всички добри желания също могат да се сбъднат. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Не бива да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата – да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Лунният календар забранява да се яде пилешко месо, яйца и продукти, приготвени с тях.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно,  засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

5 слънчев ден – Ден за установяване на мир и равновесие. Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Добър ден за поставяне на делата в ред. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Не трябва да се нарушава хармонията на деня със скандали. Повече действайте, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.