Астро: Днес е кармичен ден

Луната в Дева е в напрежение с Меркурий (владетелят на този знак), следователно представителите на знаците Дева и Стрелец трябва да бъдат много внимателни.

Не е моментът да започвате важни дела или да вземете сериозни решения, защото развитието на събитията ще върви по напълно непредсказуем начин.

Луната e в знак Дева до 02:02ч на 9 декември

Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Продължава 23 лунен ден до 23:50 ч на 7 декември (от 22:39ч на 6 декември)

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Необходимо е да има самоконтрол. Не се препоръчва да се бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от  семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически или физически натиск. Подходящо време за подаване заявление за развод е в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат по-бързо и по-безболезнено.

От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Следва 24 лунен ден от 23:50 ч на 7 декември до 01:02ч на 9 декември

22 слънчев ден – Подходящо е освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.