Астро: Днес е магически ден

31.12.19 Днес е магически ден

В последния ден на годината Луната прави хармонични аспекти към Юпитер и Слънцето.

Това прави периода хармоничен и стабилен. Носи емоционален прилив и добро настроение в контактите с околните, готовност да се притечем на помощ, благопожелателност. Душевни преживявания и вълнения, често свързани с противоположния пол. Луната е в знак Риби до 06:02ч на 2 януари. Изостря интуицията, носи романтичност и мечтателност, мистично настроение. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, способността към самоизразяване и интуицията. Лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми.

В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

Продължава 6 лунен ден до 11:25ч на 31 декември (от 10:56ч на 30 декември)

Доминиращ 7 лунен ден от 11:25ч на 31 декември до 11:50ч на 1 януари

Денят носи мощна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. Счита се за магически ден. Могат да станат непредвидени събития. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи.

Желателно е да се говори като правило по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства неимоверно много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане в същия ден, а след известно време. Вие и вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани.

Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване
простуда.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят. За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен.

При секса в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

Подстригване – подходящо е.

16 слънчев ден –Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. По-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Работете върху пречистването на мислите си! Препоръчва се да се подрежда, всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред.

Morkadis

В новогодишната нощ Луната се намира в знак Риби. В полунощ прави съвпад с Нептун. Ще преобладава позитивно настроение, повишава чувствителността, състраданието, милосърдието. Вдъхновява, стимулира мечтите и желанията за по-добро бъдеще. Това е подходяща енергия за празника в позната компания, но ако сте в непозната среда, внимавайте за измами и опити за манипулации. Не се доверявайте на непознати. Да не се прекалява с алкохола и опияняващите средства.

Една поговорка гласи:” Човек гледа на света през такива очила, каквито подхождат на очите му.” Всеки вижда това, което иска(и може) да види и даже е убеден, че е така. Песимистът си представя бъдещето по един начин, оптимиста по друг. Затова предприетите действия на единия се различават от действията на другия. А различните действия, въздействат по различен начин на развоя на събитията. Пътят, който всеки сам ще избере за себе си, от това зависи нататък съдбата му. Пожелавам ви да съумеете да изберете най-правилният път за себе си през новата година!

Щастлива нова година!

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.