Астро: Днес е мощен енергиен ден

Луната е в знак Везни до 21:34ч

Време на проявление на добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи.

Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Събужда се усещането за красота. Точно в тези дни се засилва желанието да купуваме красиви неща.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Слез 17:30ч до 21:34ч Луната ще се движи на празен ход. Да не се предприема нищо важно. След това Луната преминава в знак Скорпион.

3 лунен ден от 09:19 ч на 19 септември до 10:37ч на 20 септември

От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло.

Добре  е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и избягвайте нови запознанства.

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова е добре да сте по-сдържани и да се самоконтролирате. Старайте се да не проявявате лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

3 слънчев ден – Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Да не се правят необмислени разходи. Избягвайте да се гневите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.