Астро: Днес е най-мощният благоприятен магически ден на целия лунен месец

Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март и в същото време е на празен ход.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете – да не се претоварват.

Луната влиза в знак Рак в 09:25ч, където ще остане до 21:33ч на 13 март

Време, което трябва да се отдели за семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини.

В дните на Рака хората са много чувствителни и лесно биват наранени и се затварят в себе си, потопени в собствения вътрешен свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

Лунен календар: 10 лунен ден от 11:26ч на 11 март до 12:16ч на 12 март

Десетият лунен ден е най-мощният благоприятен магически ден на целия лунен месец. Символизира пълна чаша, фонтан. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Десетият лунен ден е ключът към началото на въплъщението на желаното. Това е ден на сила и могъщество. Съзидателните сили на Луната са в хармония и достъпни за човека.

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага за тяхното реализиране. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден.

Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота – купуване на апартамент, недвижими имоти, коли, бижута. Ако по време на пътуването срещнете някого, най-вероятно това запознанство ще се превърне в дълго и силно приятелство.

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Десетият лунен ден е времето на активност на мъжката енергия, затова се смята, че е и денят на основателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се запали свещ  на починалите роднини и родители.

Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода.

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Не трябва да са ви чужди земните радости. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си.

Астро-аспекти

Луна тригон Меркурий – (от 13 до 15ч) – повиша комуникативността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Благоприятства интелектуалните занимания и въпроси. Дава гъвкавост на мисленето и способността да се разглежда даден проблем от различни гледни точки. Поради лунната енергия интуицията и чувствителността допълват ума, творческите способности се увеличават, паметта се подобрява. Именно в такава атмосфера може да се роди идеята за интересно пътуване.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.