Астро: Днес е труден ден! Не се претоварвайте физически, психически и емоционално

Луната е в знак Риби и се движи на празен ход до 10:19ч.

Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи. Ако нещо трябва да се направи, го правете преди това време.

В 10:19ч Луната преминава в знак Овен – знак на активността и на буйните глави.

Луната в знак Овен настройва хората за борба, противодействие, създава напрежение. Могат да възникнат ненужни конфликти. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Избягвайте да се самонавивате. Не трябва да се възгордявате. Смело вземайте решения.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Да се избягват и физическите натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 7 лунен ден от 11:00ч на 11 януари до 11:25ч на 12 януари.

Следва 8 лунен ден от 11:25ч на 12 януари до 11:51ч на 13 януари.

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. За бизнеса е ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Всички малки спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес е 28 слънчев ден – Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не е добре да се разболеете в този ден.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.