Астро: Днес избягвайте да давате своите вещи и пари на други хора

Луната e в знак Водолей до 14:40ч

Рутинната работа трудно се понася в този период. Възможни са неочаквани срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, техниката. Това време категорично не подхожда за вървене на дълги разстояния, спортни занимания. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, затова да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход от 10:46ч до 14:40ч.

Това време категорично не е подходящо за започване на нищо ново, за предприемане на важни неща, за купуване на скъпи вещи, които ще се използват за продължително време.

Луната преминава в знак Риби в 14:40ч.

Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно. Бъдете избирателни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Особено уязвими са ходилата на краката – избягвайте да ги натоварвате.

5 лунен ден до 11:47ч на 19 декември (от 11:13ч на 18 декември)

Добре е да се правят планове за бъдещето. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Добре е да се сведат контактите до минимум и да се прекара повече време в уединение, в безопасна обстановка. В този ден не трябва по никакъв начин да пожелавате зло на другиго, да се ядосвате или да се разстройвате. Настроението е променливо, затова се придържайте към „златната среда”. Ако ви се доплаче, не сдържайте сълзите си – те имат пречистваща сила. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Хубаво е да сте на път в този лунен ден. Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

6 лунен ден от 11:47ч на 19 декември до 12:14ч на 20 декември

Един от благословените дни. В повечето случаи преминава мирно и спокойно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела, с изключение на времето, в което Луната ще се движи на празен ход от 10:46ч до 14:40ч.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за почивка.

Morkadis

Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес избягвайте да давате своите вещи на други хора, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие. Може да медитирате, да палите благовония или да правите ароматерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни. Препоръчва се само класическата поза. Да се избягват страстните и бурни отношения, както и секса във вода.

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.