Астро: Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо

Луната е в знак Овен до 07:44ч на 31 май

Емоционалното напрежение се увеличава, възниква импулсивност, засилват се агресивността и конфликтността. Да се засили контролът върху поведението, да не се вика и крещи. Не започвайте да изяснявате отношенията. Днес трудно се стига до компромиси. Липсва търпение. Не се претоварвайте физически през този период.

Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да зачестят главоболията. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

След 18:09ч Луната преминава на празен ход до 07:44ч на 31 май.

26 лунен ден от 03:58ч на 30 май до 04:23ч на 31 май

Това е един от опасните критични дни. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Увеличава се агресивността. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.
Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време отделете да почивате и да не хабите силите си. Не се препоръчва физическото натоварване. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се направи гладуване. В двадесет и шести лунен ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 11 слънчев ден – Време за познание и преоткриване на света. Трябва да се отреагирва веднага на променящите се ситуации и да с прави на подсъзнателно ниво. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Да се обърне специално внимание на дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.