Астро: Днес нищо не е случайно, нито доброто, нито лошото

Луната влиза в знак Козирог
от 07:01ч и ще остане там до 15:22ч на 24 януари.

Луната се намира в дома на Сатурн – бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Изостря се чувството за чест, дълг, отговорност, самодисциплина.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Започва 28 лунен ден от 05:51ч на 22 януари до 06:48ч на 23 януари.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Денят е изпълнен с мистика и могат да станат необичайни неща.

Този лунен ден носи неизменно успех в делата. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото. Ако ви се случат неприятни събития, знайте, че не са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. От вашето разбиране зависи много.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Откъснати цветя в този ден не се подаряват, тъй като ставате съпричастни към разрушението и няма да имате небесната благословия.

28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. То може да снижи вашата активност.

8 слънчев ден – Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни. Не планирайте нищо конкретно. Плановете може да се реализират точно обратното. Живейте свободно и независимо, не по график.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.