Астро: Днес нищо не се случва случайно

Луната е в знак Водолей. 

Луната активира съобразителността, насърчава приятелството. Стимулира творчеството и въображението. Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд. Период на успех за „зеленото“ движение, за дейността на борещите се за екологична чистота. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития – щастливи или нещастни. Неподходящо време за смяна на работата, за общуване с официални инстанции, с началници.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Продължава 8 лунен ден от 13:14ч на 3 ноември до 13:53ч на 4 ноември

Ден за трансформация, алхимия и преображение. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Всичко замислено, планирано и започнато се осъществява по-бавно, отколкото сте очаквали.

Могат да появят нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да възникнат непредвидени събития, затова е важно бързо да се решават проблемите, да не им оставяме много време за развитие.

За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова трябва да проявят малко повече активност. Старайте се да не изразходвате напразно енергията си.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: от ненужни и стари вещи, от фалшиви връзки и приятели.

Следва 9 лунен ден от 13:53ч на 4 ноември до 14:26ч на 5 ноември

Денят носи тежка енергия. Мнозина започват да изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, спохождат ги различни неудачи. Не се препоръчва започването на нови дела и вземането на важни решения. Важните срещи прехвърлете за друг ден.

Днес нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, това са нерешени проблеми от миналото. Време е да ги решите. Ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагирате отрицателно на хората около вас. В това време трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма.

Във всички отношения може да се създадат конфликти, затова е желателно да се ограничат контактите с хора, които не познавате достатъчно. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна авантюра. Ако имате първа среща, по-добре да я отложите с още един ден, защото човек може да изглежда съвсем различен от това, което в действителност е.

Препоръчително е да прекарате вечерта у дома, в кръга на най-близките хора. Избягвайте да се събирате в шумни компании.

Болестите, които започнат през деветия лунен ден, носят голяма опасност, така че трябва да бъдете внимателни и да се грижите за вашето здраве. Сега сърцето и гърдите са особено чувствителни. Не се препоръчва да се извършват операции върху тях и да се започва лечение.

19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.