Астро: Днес сме подложени на проверка от Висшите сили

Луната е в знак Козирог до 20:50ч.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Хората се държат вече по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността в действията и постъпките. Ефективността и работоспособността се увеличават значително. По това време лесно се изграждат стратегии.

Луната се движи на празен ход от 07:00ч до 20:50ч. Не се препоръчва да предприемате нищо важно.

В 20:50ч Луната влиза в знак Водолей.

Доминиращ 19 лунен ден от 00:19ч на 23 май до 01:03ч на 24 май.

Труден ден. Неговата енергия е тежка и неблагоприятна за човек. В този лунен ден сме „проверявани” от Висшите сили за гордост и отмъстителност. Активират се „злите” сили. Бъдете внимателни! Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Всички нови идеи може да се окажат за вас капан, от който е практически невъзможно да се измъкнете. Трябва внимателно да се отървете от илюзиите и влиянието на чуждите мисли и идеи.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Не се препоръчва нито да вземате, нито да давате пари. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Старайте се да бъдете в добро настроение. Посветете този ден на учене, на усвояване на знания, обмисляйте въпроси, свързани с вашата работа, мислете за това какво може да се промени или подобри във вашата дейност. Бъдете в добро настроение, не изяснявайте отношенията, не участвайте в спорове, не се оплаквайте и не осъждайте. На този ден ограничете общуването и разговорите до минимум, не се срещайте хора, които са ви неприятни. Това, през което преминете днес, ще е ясен показател на вашите истински отношения с партньора ви и проверка за стабилността на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Днес е прекрасен ден за лечебни практики, ритуалите за изменение на съдбата и обстоятелствата работя перфектно. Чудесно време за работа с карма. Вибрациите на този ден са такива, че носят обилен поток от пречистваща енергия. Препоръчително е свещ да гори в дома през целия ден.

Лесно може да се натровите от храна. Трябва да бъдете много внимателни, когато приемате лекарства и пиете алкохол. Възникнала болест в това време може да бъде тежка, но не и опасна. По-добре да не се извършват операции.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Днес е 4 слънчев ден – Време за изпълнение на дълга. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на позволеното. Учете се да преодолявате всички страхове и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.