Астропрогноза за 17 юни: Днес сънищата носят важна информация

хороскоп 1

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 11:42ч на 18 юни. Луната в знак Лъв способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също ще получите. Това време е подходящо за веселие, празнуване. Желателно е да се облечете и да отидете там, където има много хора и цари празнична атмосфера – на концерт, театър, кино, изложба, на гости. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Със сигурност ще ви забележат. Ако искате да направите добро впечатление, сега е моментът. Жените могат да подбират своята козметика и макиаж – изборът ще е удачен. Но обувки закупени днес, бързо ще се износят и ще станат неизползваеми. Добре е да има приятни изненади, подаръци. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

5 лунен ден (започва от 09:47ч на 17 юни продължава до 11:00ч на 18 юни) Символ на деня е Еднорога, което означава вярност към принципа, към дълга. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие.

В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Пети лунен ден е свързан с верността на избрания път, дългът и принципите. Сега можете да отстоявате своите принципи, убеждения и идеали. Нужно е активно да проявите своите емоции и чувства – сега е уместно и ще ви разберат правилно. Направените в този ден изводи са правилни. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе тя може да ви навреди.

Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Хубаво е в този ден да пътувате, да поплачете на сън или на яве, да работите с треви и билки, да правите настойки. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Противопоказна е животинската храна. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Отношения – Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на отношенията между членовете на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.