Астро: Днес трябва да се внимава във всичко

pixabay.com

Луната e в знак Телец до 12:28ч на 9 февруари

Увеличава се търпението и силата на волята ни. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност за друго време. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 11:12ч на 8 февруари

Следва 9 лунен ден от 11:12ч на 8 февруари до 11:39ч на 9 февруари

Деветият лунен ден е първият „тежък“ ден от лунния месец. Това е изпълнено с изкушения време, така че бъдете постоянно нащрек. На преден план излиза „сенчестата” страна на човешката природа. Всички пороци, дълбоко скрити „черни” мисли и желания се издигат от дълбините на подсъзнанието и се опитват да се реализират на всяка цена. Ето защо това време е изпълнено със сериозни проблеми с дълбоки негативни последици.

Може да има много кавги, конфликти. Трябва да внимавате във всичко – от пресичането на улицата до използването на прибори за хранене, защото в този ден вероятността от нараняване се увеличава. Препоръчително е да ограничите максимално контактите с непознати хора: всеки от тях може да ви привлече в някакво приключение.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост.

Ако правилно разберете същността на 9-ия лунен ден, можете да избегнете много нещастия и трагедии. През този период се извършва разгръщането на кармата: подсъзнателните ритми на човек са синхронни с ритмите на лунната енергия. В резултат на това възниква ситуация, в която всичко, което преди сте затворили в себе си, започва да излиза. От дълбините на подсъзнанието ви изплуват на повърхността всички нерешени проблеми, неизпълнени обещания, омраза, гняв, негодувание и т.н. Можете да се излекувате от това състояние, ако направите това, което е трябвало да бъде направено преди много време.

През това време може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат – лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Запомнете: в 9-ия лунен ден нищо не се случва случайно. Всичко, което ще срещнете през този период, са вашите минали нерешени проблеми.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Слънчев календар – 25 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Днес не трябва да се убиват животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да не се късат и подаряват откъснати цветя.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.