Астро: Днес ясно може да почувствате предопределението на съдбата

Луната e в знак Водолей до 14:40ч на 19 декември

Хората сега са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към свобода, независимост, промяна, което може да се прояви чрез бунтарско поведение. Рутинната работа трудно се понася в този период, ще бъдат трудни за решаване ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Възможни са неочаквани срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, техниката. Това време категорично не подхожда за вървене на дълги разстояния, спортни занимания.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, затова да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

4 лунен ден до 11:13ч на 18 декември (от 10:32ч на 17 декември)

Добре е да се прекара времето в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Не е подходящо за колективна работа.  Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Помнете: “Десет пъти премери и един път отрежи”. Това е най-успешното време за избор.

5 лунен ден от 11:13ч на 18 декември до 11:47ч на 19 декември

В този ден ясно може да почувствате предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Добре е да се сведат контактите до минимум и да се прекара повече време в уединение, в безопасна обстановка. В този ден не трябва по никакъв начин да пожелавате зло на другиго, да се ядосвате или да се разстройвате. Настроението е променливо, затова се придържайте към „златната среда”. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те имат пречистваща сила. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден. Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта.

Зачатие – Дете, заченато днес, ще има тежка съдба и много врагове. Съдбата му ще бъде променлива и непостоянна и няма да получава нищо даром.

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Покупки – В 5 лунен ден може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

3 слънчев ден – Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посветите време на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да създавате нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ, внимание, които са ви били оказани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.