Астро: Добре е да се съблюдава златната среда във всичко

25-26 септември – Венера е в квадратура със Сатурн, което може да внесе объркване на чувствата и лошо настроение, да провокира конфликти.  Възможни материални загуби, кражба. Бъдете внимателни.

Луната влиза в знак Лъв от 12:21ч. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Подходящо за дълго проветряване на помещенията и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Време за благотворителност.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

26 лунен ден от 02:40ч на 25 септември до 03:55ч на 26 септември

Символ на деня са жабата, блатото. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.