Астро: Добро време за довършване на започнатото, но неблагоприятно за нови дела

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 09:44ч на 23 януари

Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението значително нараства. Увеличава се силата на волята.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда. Не е добре да се правят сега зъби, като изключим неотложните случаи.

10 лунен ден продължава до 12:32ч

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ще бъде обезпечен. Делата, започнати сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност.

Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти.

11 лунен ден започва от 12:32ч на 22 януари до 13:00ч на 23 януари

Символите на този лунен ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност – символ на движение, път пълен с изпитания. Добро време за довършване на започнатото, но неблагоприятно за нови дела и начинания. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко. Да не се предприемат рисковани дейности.

Енергията на 11 лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Заболявания, започнали през времето на 11 лунен ден, протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Препоръчват се очистителни процедури

8 слънчев ден – В този ден може да се случи всичко. Денят е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Насърчават се всички иновации и начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Денят благоприятства приятелските отношения, предлага нови запознанства и именно в него може да срещнете любовта от пръв поглед.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.