Астро: Добро време за решаване на всекидневни проблеми

Луната е в знак Дева от 01:54ч до 09:36ч на 12 май

Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене.

Развитие на търговията на дребно. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Домашната работа не влиза в сметките. Съпрузите могат да започнат да се упрекват един друг, да си намират кусури, да се критикуват. Може да стане доста тягостно положението. За предпочитане е стоенето в различни стаи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:01ч

Това е ден на сила и могъщество. Съзидателните сили на Луната са в хармония с човека. В десети лунен ден късметът ще ви придружава. Благоприятно е за ново начало. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Следва 11 лунен ден от 14:01ч на 10 май до 15:09ч на 11 май

Денят има доста силна енергия, така че изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Слънчев календар – 21 слънчев ден –  Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.