Астро: довършете започнатото и не предприемайте нищо ново

Луната почти през целия ден (от 03:53ч до 16:18ч) се движи на празен ход. Все още се намира в знак Дева до края на този период.

Времето на неефективната Луна е неблагоприятно за всякакви начинания и трябва да се избягва. Работа или дело започнати в такъв период рядко се осъществяват както са били замислени, ако въобще стигнат до края. Стоките купени по време на Луна на празен ход често се оказват дефектни или не работят, а дрехите не стоят както трябва. Възникналите по това време идеи се оказват безперспективни. Започнат бизнес през този период, след продължителни и скъпо струващи усилия, ще завърши с провал. Неблагоприятно за онези дела, които са насочени към конкретни резултати.

Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци.

В 16:18ч Луната преминава в знак Везни, където ще остане до 17:57ч на 23 февруари.

Продължава 17 лунен ден от 19:10ч на 20 февруари до 20:26ч на 21 февруари.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Хубав ден за влюбените. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Денят носи позитивна енергия, но тъй като Луната е на празен ход почти целия ден, не подхожда да се предприема нищо. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Добре е да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. По собственото настроение и състояние в 17-ия лунен ден може да се определи правилно ли сте избрали жизнения си път. Ако се чувствате с приповдигнат дух, весели и радостни, искате да се смеете, тогава всичко е наред. Ако напротив, меланхолията и тъгата се прокрадват в душата ви, в очите ви се появяват сълзи и шега на приятеля ви не предизвиква смях, то се замислете – това е верен знак за грешни действия.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Удачен ден за всякакви покупки след 16:30ч. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Подстрижката ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Следва 18 лунен ден от 20:26ч на 21 февруари до 21:40ч на 22 февруари.

Днес е 8 слънчев ден – Именно днес можем да получим Божията благодат. Време за преход към ново духовно равнище. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и са готови да рискуват. Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по график.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.