Астро: Един от благословените дни

Събота е ден на Сатурн

Денят започва с тригон на Луната със Сатурн, който няма да окаже съществено влияние, тъй като е в нощните часове.

Преди обед Луната прави симпатичен секстил със Слънцето, което е прекрасен аспект – дава възможност да  блеснете и да бъдете център на вниманието.

Въпреки това, Венера приближава към квадратура с Нептун, така че внимавайте да не създадете изкуствен рай от нещо, което дори не е близо до реалната ситуация, що се отнася до емоциите. Този аспект се нарича още „сляпа любов“ – без достатъчно мъдрост. Някои хора могат да злоупотребяват с този аспект. Избягвайте наркотици, алкохол и непроверени стимуланти.

Луната е в знак Везни от 04:55ч до 07:13ч на 27 юли

В този момент хората стават особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например къде ще отидете на почивка или как ще прекарате уикенда. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Луната във Везни може да направи приятна компанията с партньора ви или любимите хора.Уязвими са бъбреците и пикочно-половата система.

Доминиращ 6 лунен ден от 11:24ч на 25 юли до 12:37ч на 26 юли

Първият от благословените дни. Обикновено преминава спокойно и мирно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. В него постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела, с изключение на времето.

Ден за получаване на любов и благодат. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите, както и да изразявате недоволството си от живота. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. Всеки емоционален шок – както отрицателен, така и положителен, може да доведе до разрушителни вътрешни процеси.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Ако отдавна сте искали да си вземете почивен ден, но все не можете да намерите време за това, сега е идеално време за почивка.

Днес е много важно да не давате на никого своите вещи, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни, за предпочитане да са краткотрайни, тъй като половите органи сега са уязвими заради знака, в който се намира Луната. Препоръчва се само класическата поза. Да се избягват страстните и бурни отношения, както и секса във вода.

Morkadis

Подстригване – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо.

Покупки – Трябва да се купуват само стоки, които са свързани с творчество и интелектуална дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, тефтерчета, химикалки, принадлежности за рисуване, компактдискове за музика, билети за театър, за концерт и т.н. Проблеми могат да възникнат с придобиването на всичко останало. Всичко, което се купува в този лунен ден, рядко носи радост по-късно. Също така днес можете да закупите бебешки дрехи.

7 слънчев ден – Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.