Астро: Един от най-веселите и щастливи дни по лунния календар

Луната е в знак Телец  и се движи
на празен ход от 04:30ч до 12:01ч – да не се предприема нищо важно.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

В 12:01ч Луната преминава в знак Близнаци

Ключовите думи са дейност и активност. Започват да нарастват комуникативните способности. Това е времето на лекомислените и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество. Не е подходящо за занимания с рутинна работа.

Сега са уязвими белите дробове, често може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система.

Грижа за растенията –Добре е за борба с вредителите или да се вземат профилактични мерки. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Не е подходящо за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за обилно поливане.

Продължава 17 лунен ден до 18:28ч на 2 ноември (от 17:59ч на 1 ноември)

Този ден е свързан със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека. Енергията трябва да се направлява в творческото русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на близките си и да не отказвате нищо на децата.

Засилват се шансовете да срещнете своята половинка, ако още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това предимство.  Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи, признание в любов.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Болестите на деня имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и дори без повод да си устроите семейна вечеря, за да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Следва 18 лунен ден от 18:28ч на 2 ноември до 19:02ч на 3 ноември

17  слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.