Астро: Един от най-опасните дни, в който се сгъстява астралната мъгла над хората


Луната се движи на празен ход през по-голямата част от деня (от 06:34ч до 16:20ч). Не е удачно за нищо важно, за сериозни покупки, за подписване на договори и важни документи, за покупко-продажба.

Луната е в знак Рак до 16:19ч

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Настроението е променливо и нестабилно. Лесно се поддаваме на краткотрайното въздействие на вътрешните несъзнателни импулси и затова понякога извършваме неадекватни действия. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната преминава в знак Лъв в 16:20ч.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:06ч на 31 юли до 06:13ч на 1 август

Един от най-опасните дни, в който се сгъстява астралната мъгла над хората. Ден на нечистите сили. Някои могат да почувстват необяснима тъга, меланхолия, да се засили депресията при други. Стремете се към добри постъпки.

Много от събитията, които се случват в днешния ден ще зависят от това как е протекъл лунния месец за вас. Втората половина на деня е по-неблагоприятна. Може да получите травма, стрес, нервно напрежение, снижение на общия тонус, да попаднете в плен на илюзиите или да бъдете измамени. Лунното влияние лесно предразполага към разногласия, конфликти, враждебност, гняв, ревност, завист, отприщване на отрицателни емоции. Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте спорове и се пазете от скандали, защото те може да стигнат твърде далече.

С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарвате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни, нямат нужната жизнеустойчивост, затова имат нужда от вашата подкрепа и помощ. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Увеличават се броя на авариите, нещастните случаи и престъпленията. За здравето също е неблагоприятно време. Бъдете предпазливи при работа с остри предмети.

Четете свещени книги, идете на църква. В къщи трябва да има силна светлина, да гори свещ, да няма нито едно тъмно ъгълче. Щадете по всякакъв начин нервната система. Почивайте, тъй като денят е неудачен за всякакви дела или завършвайте всичко започнато.

Ако прекарате деня в уединение и почивка, до голяма степен ще се предпазите.

Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Препоръчително е да стане след 16:20ч.

Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.