Астро: Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал

Меркурий става ретрограден до 7 декември.

Меркурий отговаря за комуникацията и мисленето, отговорен е за области като: сделки и договори, ум, реч, ораторски способности, памет, логика, изследвания, литература, чужди езици, логистика, анализи и работа с информация. Пътуването и транспорта също се свързват с Меркурий. Следователно, по време на обратното движение на Меркурий, в почти всички сфери на човешкия живот се появяват неприятни промени. Нараства вероятността от грешки. Може да има задържане или закъснения във всички дейности. Често срещано явление се явява разсеяността. Проблеми с усвояване и запомняне на учебния материал. При хирургичните операции често се появяват усложнения. Ако не е наложително, по-добре да се отложат през този период. Не е добре да се подписват договори, да се купува техника, компютри, смартфони, автомобили. Записвайте си двойно важната информация. Да не се преинсталират сега компютри.

Луната e в знак Риби до 17:57ч на 18 ноември.

Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения започнали в този момент ще бъдат дълбоки. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни като даване на полезни съвети, оказване на психологическа подкрепа. Подходящо е за благотворителност и по какъвто и да е начин да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Уредете си романтични срещи – вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм. Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистете тялото. Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

Подходящо е за поливане на цветята и заедно с това торене на растенията, разрохкване на почвата.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 10 лунен ден, който започва от 14:00ч на 16 ноември и продължава до14:28ч на 17 ноември.

10-ия лунен ден носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. Подходящо е да се започват нови неща. Благоприятно е за почивка и време, прекарано в семейството, за укрепване на семейните традиции. Общуването носи прекрасни резултати. Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се видите с близките си, да се съберете заедно на обяд. Не трябва да се карате и да допускате конфликти. Също така се смята, че пътуванията в този период ще бъдат успешни.

Следва 11 лунен ден, който започва от 14:28ч на 17 ноември и продължава до14:55ч на 18 ноември.

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. Денят е сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата нямат никакво значение сега.

Секс – В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Подходящо за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание и се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да се появят главоболие или болки в гърба.

Подстригване след 14:28ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Днес е 2 слънчев ден – Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Благоприятно е за покупки, за търговия, за парични операции, за контакти, за общуване, за учене, натрупване на информация, за овладяване на нови навици, за пътуване. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.