Астро: Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

Изображение: pixabay.com

Луната е в знак Скорпион до 20:18ч

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

От 14:38ч до 20:18ч Луната излиза на празен ход. Неблагоприятно време за започване или купуване на нови и важни неща. След това Луната влиза в знак Стрелец.

Продължава 13 лунен ден до 19:32ч на 4 юни (от 18:16ч на 3 юни)

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Като цяло към този лунен ден трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. В 13 лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото.

Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако днес, изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Съдбата ни дава още един шанс да коригираме грешките, които сме направили в миналото, като ни дава възможност да „преживеем отново“ ситуацията. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас е заслужено.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този лунен ден опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни. Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Лош знак е да се появят болки в стомаха – те показват неправилността на вашите действия. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Следва 14 лунен ден от 19:32ч на 4 юни до 20:47ч на 5 юни

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.