Астро: Избягвайте уединението, събирайте се с приятели, близки хора

До 13:45ч. нищо важно да не се предприема, тъй като Луната се движи на празен ход.

Луната е в знак Близнаци до 13:45ч. – Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно е да има самоконтрол. Рутинната работа сега е досадна. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове.

Луната преминава в знак Рак в 13:45ч. Започва да се повишава чувствителността. Хората лесно се нараняват и обиждат от най-дребното нещо. Подходящо време да се обърне внимание на дома, на близките, на семейните дела. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

21 лунен ден до 22:25ч на 19 октомври (от 21:37ч на 18 октомври)

Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символът на деня е Конят, Колесницата, Пегас  – олицетворяващи безкрайната надежда и активното движение към постигане на по-висока цел.

Активен ден, когато се препоръчва да се движите напред, да получавате, да постигате триумф, да бъдете верни на себе си и на принципите си, но е важно да сте честни и справедливи. Времето на пробуждане на таланти, което означава, че трябва да се занимавате с това, което отдавна сте искали, но не сте намерили възможности. (не забравяйте за празния ход на Луната)

Този ден се нарича „ден на братството“. Всякакви колективни дейности са благоприятни.  Сега не бива да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с приятели или колеги от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези отношения често се превръщат в сериозни.

В този ден е необходимо да се отхвърлят съмненията и да се запази чистотата на мислите. Не бива да се проявява егоизъм, дребнавост. Може да се наложи да жертвате своите интереси. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Може би ще се събуди у вас желание за ред, стабилност или промени. Не се страхувайте да проведете лични реформи. Чувствайте се свободни да решавате натрупаните вътрешни проблеми, бъдете активни и упорити в постигането на целта си.

Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и днес със сигурност ще е вашият най-добър съветник. Търсенето на изчезналите животни и хора може да бъде увенчано с успех. За крадците, престъпниците и мошениците денят е изключително неблагоприятен. Престъпленията им бързо ще се разкрият, а отмъщението няма да се забави да ги застигне.

Болестите, които се появяват днес, могат да бъдат опасни и непредсказуеми.

В двадесет и първия лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, креативен, изпълнен с нови идеи, техники и позиции. Днес сексът е творчески акт. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва чрез Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Някои мистични училища твърдят, че благотворителните дела, извършени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти увеличават добрата карма и помагат да се освободим от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

22 лунен ден от 22:25ч на 19 октомври до 23:21ч на 20 октомври

3 слънчев ден – Приветстват се всички творчески начинания. Може да получите внезапни озарения или да направите творчески открития. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Поверие на деня: Ако по вас лае куче, това е на добре. Знак за щастие и благополучие.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.