Астро: В този ден вратата между небето и земята се отваря

Луната е в знак Водолей до 12:35ч на 1 септември

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са  по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Продължава 13 лунен ден до 19:37ч на 31 август (от 19:01ч на 30 август)

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение.

Предсказанията, получени в този ден, могат драматично да променят съдбата ви. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Тези, които знаят различни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да извършват магическо гравиране от вътрешната страна на пръстена си, а също да посветят деня на поправянето на миналото, да работят с кармата.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за работа върху грешките. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние сме го заслужили по един или друг начин. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим какво точно сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте започнатото. В 13-ия лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

От гледна точка на енергията на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден трябва да се отнасяме с необходимото внимание и сериозност. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите в бизнеса, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не правите. Не ходете във фризьорският салон обаче. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:37ч на 31 август до 20:06ч на 1 септември

14 слънчев ден – Старайте се да проявите повече внимание към околния свят, грижете се и помагайте на хората в нужда, на страдащите. Проявявайте любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Помолете се за душите на починалите. Подходящо е за благотворителни дела. Раздавайте милостиня, хляб, дрехи на бедните и гладните. Не забравяйте и животните.

източник:  novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.