Астро: Колкото повече давате, толкова повече получавате

Луната e в знак Козирог до
09:15ч на 25 декември

Луната се намира в дома на Сатурн – бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията.  Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства за предпочитане да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на ставите, особено на коленете.

Лунен календар: 2 лунен ден от 09:16ч на 24 декември до 10:09ч на 25 декември

Символ на деня е рогът на изобилието. През втория лунен ден е особено ефективен законът: „Колкото повече давате, толкова повече получавате“.

Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да се приеме, тъй като съдбата изпраща най-важното през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. Отдайте се на потока на живота, той ще ви отведе точно там, където имате нужда да бъдете, обърнете внимание на знаците на съдбата, в този ден тя ще бъде особено щедра към всички активни хора.

Сега най-важното е да се попадне в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае откорекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако започнете да се терзаете, тогава нищо няма да стане.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Старайте се да не влизате в конфликтни ситуации днес, въздържайте се от ненужни спорове и взаимни обиди. Носете позитив на хората, бъдете максимално щедри за доброто в този ден.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.