Астро: Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите

Луната е в знак Овен до 16:07ч на 6 април.

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

30 лунен ден от 07:27ч до 11:52ч на 5 април

Не всеки месец има 30 лунен ден и обикновено той е много кратък. Това е прекрасен период, изпълнен с красота, хармония и любов. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Използвайте всеки метод, който ви харесва. Това може да стане чрез вземане на душ, вана, или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви, Рейки и други. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

НОВОЛУНИЕ В 11:52ч на 5 април в знак Овен. Започва 1 лунен ден до 07:53ч на 6 април

Това е много специален и необичаен ден. Негов символ е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще бъдат от голяма полза.

Това време е като нова страница, на която можете да поставите всичките си най-смели мечти, планове и очаквания. Днес полагаме основите за целия предстоящ лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкова по-успешно ще протече следващият период. Първият ден от лунния месец е много ярък и чист ден. Днес всички ваши мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно в този ден да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли днес не са място, особено ако са насочени към друг човек. Лошите мисли днес са лукс, който не можете да си позволите! Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат успешни.

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ (или огъня в камината). Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред.

Не бързайте да започвате нови неща. Всеки опит за „започване“ на нещо ново неочаквано ще се изправя пред факта, че по пътя към реализирането на плановете си човек непрекъснато ще се сблъсква с много препятствия, които сякаш изникват от нищото.

Ако днес възникне някакъв конфликт, той няма да бъде разрешен през целия месец. Каквото и да се опитвате да промените, каквото и да предприемете, всички възникващи събития ще се развиват, така, че отново ще има ситуации, провокирани от нови претенции, които отново ще разпалват конфликта.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър. Първият лунен ден е „време за любов“, а не за „правене на любов“.

В този ден става биоенергийна настройка, при която участват косите, затова не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от подстрижка, дори от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Подстригването ще повлече след себе си болести, намаляване на деловата активност, либидото, намалява паметта и създава ментални проблеми.

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с близки приятели.

Днес е 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.