Астро: Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение

зодии

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч на 19 октомври.

В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да поемат отговорности и задължения, които я ограничават. Рутинната работа не се отразява добре. Трудно ще се решават ежедневните проблеми. Интересите са насочени към новото, интересното. Луната в този знак носи различни изненади, срещи с различни хора. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационните връзки. Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение, но съблюдава спазването на дистанция между себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, дори събеседникът ви да ви внушава доверие! Почетете някоя книга, защото именно тя ще ви помогне да съхраните хармонията в душата си в този ден.

Уязвими са глезените.
Хронология на лунните дни:
10 лунен ден започва от 15:18ч на 17 октомври и продължава до 15:56ч на 18 октомври.

Десетият лунен ден носи най-мощната благоприятна магия на целия лунен месец.

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота – купуване на апартамент, недвижими имоти, коли, бижута.
Десети лунен ден се свързва с мъжката енергия, но тя не е агресивна, а се намира в хармония, балансирана и уравновесена. Денят е много благоприятен за всяка дейност, както за духовна (поклонение, посещение на свети места, за да се вземе максимум от съзидателната енергия), така и за светски дела – сватби, празници, влизане в нова длъжност, стартиране на проект, подписване на договори.

Десетият лунен ден е ключът към началото на въплъщението на желаното. Това е ден на сила и могъщество. Съзидателните сили на Луната са в хармония и достъпни за човека.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.
Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Добре е да посетите и родителите на вашата половинка, а децата да общуват със своите баби и дядовци. Да се избягва уединението.

Не се препоръчва да се подстригвате.
Следва 11 лунен ден, който започва от 15:56ч на 18 октомври и продължава до 16:29ч на 19 октомври.

Един от най-силните енергийни дни. Жизненият потенциал максимално нараства. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Тази сила трябва да бъде отправена към съзидание. Не се препоръчва нито пасивност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените. Денят е сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата нямат никакво значение.
Секс – В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Това е времето за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба.

Подстригване – В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.
Днес е 2 слънчев ден – Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес. Добре е да се общува, да се водят разговори, полемика. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Благоприятно е за шопинг. Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.