Астро: Луната подлага в този ден на проверка всички хора

Луната е в знак Везни до 22:39ч на 2 март

Точно в такъв момент някой е бил озарен от мисълта, че  “Красотата ще спаси света”. Чувството за красота и хармония е индивидуално. Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Луната в този знак придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи.

Затова отлагайте важни решения за по-добри времена.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Луната е на празен ход от 16:10ч до 22:40ч. Не предприемайте нищо ново и важно, не купувайте. 

В 22:40ч Луната преминава в знак Скорпион. 

Продължава 19 лунен ден до 22:09ч на 2 март (от 20:54ч на 1 март)

На деветнадесетия лунен ден Луната подлага на проверка всички хора. Ако преминете този тест успешно, ще бъдете възнаградени щедро и богато. Ако тестът е извън вашите сили, ще загубите всичко, което не заслужавате. Проверката се извършва, за да може човек да покаже: дали наистина се нуждае от всички блага, които го заобикалят. Възможно е без тях той да не може да съществува. И е възможно те да са просто ненужен лукс, който пречи на работата и развитието. Житейските ценности на всеки от нас са различни – 19 лунен ден ще покаже кой от какво има нужда.

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив.

Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия – те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново, тъй като по-късно вероятно ще завърши с провал.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки. Съзнанието е замъглено. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Много е подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи с околните. Сексът е добре да се избягва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Morkadis

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 22:09ч на 2 март до 23:25ч на 3 март

17 слънчев ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Време за освобождаване от страховете. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните.

Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха, да прочисти аурата ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.