Мистериозно същество броди из Флорида (видео)

Снимка: youtube

Охранителна камера засне странно същество в американския щат Флорида. То наподобява динозавър.

Кристина Райън се притеснила, когато в 3:40 сутринта на телефона ѝ се появило известие за засечено движение в двора на къщата ѝ. Американката изгледала видеото и замръзнала от ужас – в тъмнината видяла чудовище, което за секунди притичало през двора ѝ на задни лапи, съобщава местния канал FOX 35.

„Що за животно ще се разхожда по тези места в 3:40 сутринта? Може би съм прекалила с карикатурите, но това, което виждам, е велосираптор или някакъв друг вид бебе динозавър. Някои хора виждат голяма птица, но това за мен е глупост – виждат се предните крака!”, коментира тя.

Жената публикува кадрите на страницата си във Фейсбук и буквално взриви мрежата.

В коментарите под публикацията интернет потребителите не спира да излагат своите теории за странното същество. Предположенията са безброй – от пуйка, избягала от близка ферма, до мистичната Чупакабра.

Мнозина предполагат, че белият знак на гърба на „създанието“ може да бъде идентификационен знак или част от кучешки нагръдник.

източник: novini.bg

Вижте още:

Американец засне на ВИДЕО загадъчно гигантско същество и удиви мрежата

Бил ли е Ной извънземно същество с мисия да спаси Земята?

Камера улови зловещо безтелесно същество, тормозещо спящ мъж (видео)

Заснето е странно същество на Марс

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.