Астро: Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни

Днес намаляващата Луна влиза в знак Близнаци от 00:10ч.

Когато Луната е в този знак, е много важно да има самоконтрол. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Ще ви е присъща някаква вътрешна изменчивост. Опитайте се да постигнете хармония и баланс вътре в себе си. Хората стават по-общителни, по-дружелюбни. Не е подходящо за занимания с рутинна работа. Полезно е да танцувате, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Уязвима е също нервната система.

Доминиращ 27 лунен ден от 03:54ч на 30 юни

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление или озарение, тъй като се задействат мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете в какво направление трябва да се движите. Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да чуете случаен разговор, които ще ви дадат необходимата информация, която да ви помогне да подобрите живота си. Бъдете с отворени сетива. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената.

Днес добре се съчетават разума и интуицията. Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми.

27лунен ден е добър за всяка работа, но не се препоръчва да се започват нищо ново. Той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Не отхвърляйте предложение днес, но помислите над него.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Секс – Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстрижката е подходяща е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Сънищата – Обърнете им внимание. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

12 слънчев ден – Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ, ако е необходима.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.