Астро: Мистичен ден, в който се отваря врата между Небето и Земята

Луната е в знак Дева от 03:42ч, където ще остане до 03:29ч на 21 март.

Често се случва да възникват конфликти в работните колективи и неутрализирането на последствията да е малко сложно. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. При Луна в Дева се поставят най- правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Много е полезно да се наблегне на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт.

Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще повиши общия тонус на организма.

Продължава 13 лунен ден от 15:23ч на 18 март до 16:40ч на 19 март.

Символът на този ден е колелото, образът на движението. Той ни напомня за непостоянството на всички неща, за вечната промяна. В древността на 13-ият лунен ден се гледало като на период на духовни стремежи и търсения. Смятало се, че това е мистериозно, мистично, време, когато може да откриете нещо, което е извън реалността, отвъд прага на видимия свят; нещо неизвестно, необяснимо. Отваря се врата между Небето и Земята. Внимателно се вглеждайте в околния свят, Вселената може да ви изпрати знаци. Луната може да ви открие много тайни или да ви подари хубав шанс. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на съдбата. Новото заменя старото. Време за открития и стремеж напред.

Удачен ден за активните хора. Добре е за иновации, също така за продължение и завършване на започнати дела, внасяне на корекции в плановете, проектите. Бъдете внимателни, упорити и без да бързате – и всичко ще се получи. Лесно се намират възможности и решенията на текущите проблеми.

Всичко, което ви заобикаля ви носи важна информация. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Възможно е миналото да ви напомни за себе чрез някои хора или ситуации. Бъдете спокойни и приятелски настроени.

Едно от най-големите предимства на този ден е, че днес ние освежаваме енергийните си запаси. Всичко се обновява активно в организма: енергия, сила, кръв … и всичко се балансира в тялото. Спа процедурите са особено актуални в това време. Подходящо е за посещение при стоматолог. Всичко, което правите с косите си, положително ще се отрази на вашия живот.

Следва 14 лунен ден от 16:40ч на 19 март до 17:57ч на 20 март.

Силно енергиен ден. Вършете работата си качествено и отговорно. Днес е страхотно да започнете различни нови дела с дългосрочни перспективи. Те ще се реализират във вашия живот лесно и просто. Възползвайте се от всичко, което влиза в живота ви. Подходящо е за активно общуване с колеги, приятели, близки. Отделете достатъчно време на семейството. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Днес е 4 слънчев ден – Добър ден за начало на нови дела, които имат перспектива. Рискът сега е оправдан. Време за изпълнение на дълга. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Ден на борба за правото, за прояви на милосърдие и защита на по-слабите и беззащитните. Не бъдете пасивни, не стойте да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.