Астро: Молитвите ви ще бъдат чути

Пълнолуние в Скорпион в 07:15ч и пълно лунно затъмнение.

На мнозина светът може да им се стори враждебен. Това скоро ще свърши, а е добре да се извлекат нужните уроци от събитията. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човек, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Емоционалната възбуда нараства.

Вибрациите са такива, че всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу самия човек. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото в друго време. Бъдете внимателни в метрото, тунели и при работа под земята. В дрехите са препоръчителни светлите и пастелните тонове. Да се избягва черния цвят.

Луната е в знак Скорпион до 14:51ч.

Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилена емоционална възбудимост. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции, лесно биват обхващани от малки и големи страсти. Сега е по-добре да не вземате решения, да не извършвате важни постъпки. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната е на празен ход от 12:29ч до 14:51ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната преминава в знак Стрелец в 14:51ч.

Период на висока емоционална активност. Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период и лечение на зъби. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:25ч на 16 май

В този ден се получава равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Препоръчва се да бъдете кротки и мирни, да не започвате да изяснявате отношения с никого, да не се държите предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да е безцеремонно поведението. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Morkadis

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 21:25ч на 16 май до 22:45ч на 17 май

Слънчев календар – 27 слънчев ден –  Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.