Астро: Молитвите, отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват

Сатурн става директен, Венера е в хармоничен тригон с Марс

Луната е в знак Риби до 05:48ч на 1 октомври

Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, способността към самоизразяване и интуицията. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни.
Особено уязвими са стъпалата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки.

Продължава 12 лунен ден до 18:37ч на 29 септември (от 18:10ч на 28 септември)

Кратката характеристика на 12 лунен ден е любовта, връзката с Бога, спокойствието. Отворете душата си към света, почувствайте глобалната връзка на всички неща на Земята. Съдбите на хората са преплетени и всичко в този свят е подчинено на общите божествени закони и законите на Вселената. Днес всеки човек ще съумее да познае своята духовна природа и да стане по-мъдър.
Този ден обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата, да помогнете на някоя майка с количка.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се оплаквате от съдбата. Избягвайте да се самосъжалявате, да плачете. Ако го направите, плачевното настроение ще ви преследва до края на лунния цикъл. Ето защо е по-добре да превключите към универсалната любов и тиха положителна радост.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от гняв и емоционално напрежение.
Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.
Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 18:37ч на 29 септември до 19:00ч на 30 септември

13 слънчев ден – Денят е подобен на енергиен дъжд. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума.
Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се почесвате по шията – ще вземате пари, ако се почесвате по гърба – неприятности. Ако имате проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.