Астро: Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Луната е на празен ход от 02:25ч до 13:05ч.

Нищо важно да не се предприема и купува. Луната без курс често поставя хората и ситуациите в задънена улица, така че по това време е нежелателно да започвате нови неща.

Луната е в знак Риби до 13:05ч на 18 октомври

Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, състраданието, чувствителността, интуицията. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите.

Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние.

Уязвими са ходилата на краката. Добре е да се носят удобни и меки обувки и да се върви по-малко.

В 13:05ч Луната преминава в знак Овен. 

Луната в знака на Овен и носи физическа сила, енергия и смелост. Животът става много по-динамичен и по-бърз. Просто трябва да внимавате с решенията си, защото съществува риск да бъдете прибързани и нетърпеливи. Уязвима е главата и всичко по нея.

Лунен календар – 12 лунен ден до 18:06ч на 18 октомври (от 17:44ч на 17 октомври)

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да останете в това състояние за дълго. Приемете достойно и спокойно своята съдба и че всичко, което се случва е само за по-добро. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Morkadis

В този ден молитвите ни биват чути от Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

13 лунен ден от 18:06ч на 18 октомври до 18:26ч на 19 октомври

Слънчев календар – 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.