Астро: Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

Луната преминава на празен ход
от 13:59ч до 06:10ч на 5 септември. Не предприемайте нищо важно, не правете важни по значение покупки, не подписвайте договори, не започвайте нови неща.

Луната е в знак Скорпион до 06:09ч на 5 септември

Енергията на този период действа на подсъзнателно равнище, пробужда странни предчувствия и ни лишава от способността да контролираме своите емоции. Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва се емоционалната възбудимост. В дните на Скорпиона можем да станем по-раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити, да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас – всичко се вижда в мрачни тонове. Може да възникне желание за драстични промени. Не се поддавайте – това е само изострена зависимост от мимолетните промени в настроението. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 5 лунен ден до 12:41ч на 4 септември (от 11:30ч на 3 септември)

Доминиращ 6 лунен ден от 12:41ч на 4 септември до 13:50ч на 5 септември

В този лунен ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. В шести лунен ден постепенно на човек започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Всичко, което се случва в този лунен ден е обхванато от ореол на спокойствие и равновесие. Този специален ден е за адаптиране, преосмисляне, оценка на последните събития. Трябва да се отбележи, че шестият лунен ден не носи нищо ново – нито добро, нито лошо. Това е период по-скоро на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи занимания. Ако отдавна сте искали да си вземете почивен ден, но все не можете да намерите време за това, сега е идеален ден затова.

Възможно е да се създаде телепатична връзка с много близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. Въздържайте се от всякакви пътувания, ако не е наложително! Не давайте на друго лице да ползва личните ви вещи (дори на близки хора)! Счита се, че заедно с вещите си ще предадете душевното си спокойствие и късметът ще ви напусне.

Днес само наблюдавайте света около вас, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се откажете от бурните емоционални реакции. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Препоръчва се по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е най-добрият ден за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно състояние.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Сънищата в шести лунен ден се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте сънували, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

18 слънчев ден – Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.