Астро: Над Земята се изливат благотворни влияния и небесна благословия

Слънцето е съвпад с Нептун – Този аспект е проводник на Божествената любов. Над Земята се изливат благотворни влияния и небесна благословия. Влиянието ще продължи и следващите два дена. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници.

Луната е в знак Риби до 22:29ч Движи се на празен ход от 21:09ч до 22:29ч.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, желанието за самосъжаление. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите.

В това време алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката.

В 22:29ч Луната преминава в знак Овен.

Продължава 1 лунен ден от 18:05ч на 6 март до 07:33ч на 7 март.

Преобладава 2 лунен ден от 07:33ч на 7 март до 07:58ч на 8 март.

Особено важно е да успеете да попаднете в „струята”. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. Луната ще ви даде всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня – те идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. Общувайте само с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Може да изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално.

Бизнес – Необходимо е да се повиши активната дейност. Съсредоточете сили в търсене на източници за финансиране на своя проект, уточняване на плановете разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.

Секс –Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума – нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате и да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подходящо за подстригване.

Днес е 22 слънчев ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време навън сред хората. Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.