Астро: Най-мощният енергиен и благоприятен ден на лунния месец

pixabay.com

Луната е в знак Козирог до 03:14ч на 24 юли

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии. Този период е успешен за служителите на държавните структури – началници, чиновници, където се изискват послушание, дисциплина и практически подход. Благоприятно време за политици, производители, юристи.

Помогнете на децата да развият положителни качества към реда, дисциплина, точност, пестеливост. Учете ги да развиват волята, да постигнат целта си. Насърчете ги да мечтаят за бъдещата си професия, за своето призвание: в такива дни далечните цели са по-лесни за формиране. Особено важно е да научим децата да уважават и обичат старите хора, традициите, историята и да развиват своето търпение.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Луната излиза на празен ход от 19:35ч до 03:14ч на 24 юли

Лунен календар – 14 лунен ден до 20:56ч на 23 юли (от 19:59ч на 22 юли)

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове.

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специален ден в безделие и пасивност. Не губете времето в дреболии и празни приказки.

Всякакви споразумения, сделки имат шанса да бъдат изключително успешни. Това е един от най-добрите дни за решаване на финансови проблеми, подходящ за хазарт, всякакви търговскисъбития. Денят е подходящ за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не трябва да оставяте обаче лоши чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно е за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото.

Следва 15 лунен ден от 20:56ч на 23 юли до 21:42ч на 24 юли

Слънчев календар – 5 слънчев ден – Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. Повече работа, по-малко говорене. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.