Астро: На този ден самият Създател ни помага във всичко

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 19:19ч на 26 април

В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Продължава 14 лунен ден до 18:17ч на 25 април (от 17:00 на 24 април)

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Чудесно време за прочистване на енергийно-информационното поле на човек, околното пространство (апартамент, офис). На този ден можете да извършите ритуал за премахване на короната на безбрачие. Ако искате да се разделите с някой човек или хора, професия, отговорности – това е чудесно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си днес.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно- чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Опитайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не псувайте, не се ядосвайте, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов. Осъзнайте колко е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в спорове.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 18:17ч на 25 април до 19:36ч на 26 април

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Хубаво е да намерите пътя към сърцето на друг човек, да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец щастието ще ви съпровожда.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.