Астро: Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения

хороскоп 2

Луната e в знак Овен до 17:34ч на 24 октомври.

Емоционалното напрежение може да се увеличи, възниква импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Действията са по-резки. Липсва търпение. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие от време на време. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

В 21:19ч Луната преминава на празен ход до 17:34ч на 24 октомври.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 15 лунен ден (започва от 17:54ч на 22 октомври до 18:22ч на 23 октомври)

Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на обкръжението си. Не случайно символът на този ден е змия-изкусител.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. По възможност поддържайте спокойствие, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да се отложи изясняването на отношенията и като цяло да се ограничат контактите. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Съдбата може да ви подложи на изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Желанието ви трябва да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Причината е, че желанието ви сега се планира в менталното бъдеще.

Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.

Сексът не трябва да надхвърля допустимото. Бъдете активни, но не прекалявайте.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Какво сънувате не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден, който започва в 18:22ч на 23 октомври и продължава до 18:50ч на 24 октомври.

Днес е 7 слънчев ден – Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече у дома си. Добър ден за пътуване, както и да се прекара извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.