Астро: Неподходящо време за нови запознанства, брак и любов

хороскоп

Луната e в знак Дева от 07:49ч до 11:02ч на 4 ноември.

Сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Хората като цяло стават по- практични, рационални и трезво мислещи, но и доста критични към всяко нещо. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти. Добре е снахите да не посещават в това време свекървите си, а зетьовете своите тъщи. Не трябва да изяснявате отношения.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Хронология на лунните дни:

25 лунен ден, който започва от 00:41ч на 2 ноември и продължава до 01:52ч на 3 ноември.

Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Вслушайте се в своя вътрешен глас – с вас разговаря вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща. Малко вероятно е обаче да чуете гласа на светлите сили, ако сте потънали в разбор на съседи, колеги или приятели. Тогава във връзка с вас е вашият личен демон изкусител и неговите съвети може още повече да объркат живота ви.

Общуването с близки хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. За подобряване на настроението може да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Хубаво е да се пие бяло вино и сокове. Може да направите лечебно гладуване и да работите над себе си за увеличаване на духовността. На този ден всички хора трябва да бъдат почистени от духовни и физически шлаки.

Бизнес – Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация. Не се занимавайте с важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Секс – Днес бързият секс не е препоръчителен. Подходящо време за чувствен и бавен секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Подстригването е крайно нежелателно. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Покупки – Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Сънища – Ако сънувате неприятен сън, това е знак, че не изпълнявате правилно своята мисия. Сън веднага след полунощ може да бъде пророчески и трябва да му се обърне специално внимание.

Днес е 17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.