Астро: Не е добре да се предприема или започва нищо важно

Луната е в знак Скорпион и се движи на празен ход до 13:16ч.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни.

Луната влиза в знак Стрелец от 13:16ч до 15:31ч на 11 януари

Носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

26 лунен ден от 03:46ч на 9 януари до 05:02ч на 10 януари

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти, суетене, бърборене излишно. Така се изразходва много енергия напразно. Избягвайте физическото натоварване. Препоръчва се въздържание от активни действия, повече да се почива и да не се хабят силите. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Добре подбирайте хората, с които общувате. Откажете се от ненужните връзки и контакти. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към лековато поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи. Нараства опасността от кражби и загуби. Благоприятно е за посещение на църква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Благоприятно е за гладуване.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

25 слънчев ден – Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Днес не трябва да се убиват животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да не се късат и подаряват откъснати цветя.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.