Астро: Не отхвърляйте това, което ви предлагат в този ден

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 21:49ч на 8 юни

Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи, по-практични и с материална нагласа. Добре е да се даде на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, за да не се обърне срещу самия човек и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Идеално време за посещение на кино, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други подобни.

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Могат да се появят апатия и лека тъга.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Лунен календар – 27 лунен ден от 04:11ч на 7 юни до 04:35ч на 8 юни

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес.

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни изследвания. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.

Днес средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални. Добре е да се работи по социални въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки.

Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друг ден, тъй като днес късметът може да ви прескочи.

Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога, както и за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга.

Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Morkadis

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Сънищата показват доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство, как може да поддържа баланс между духовния и материалния свят.

Слънчев календар – 19 слънчев ден 

Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не правете планове, не започвайте нови дела, нови реформи. Не отказвайте помощ на никого, особено ако са ви помолили.

Не лъжете. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.