Астро: Не предприемайте нищо важно, не започвайте нови дела

хороскоп

Луната се движи на празен ход от 00:50ч до 10:37ч.

Луната в този период бездейства и няма да подкрепи вашите инициативи. Не предприемайте нищо важно, не започвайте нови дела, не подписвайте договори, документи, не сключвайте сделки, не купувайте скъпи неща (техника, автомобил, компютър, телефон). Можете да продължавате започнатите дейности. Ако не желаете нещо да се осъществи, може сега да предприемете действията с надеждата, че нещата няма да се получат.

Луната е в знак Козирог до 10:37ч, след което влиза в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч на 19 октомври.

Хората стават постепенно по-чувствителни и нервни. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Не трябва да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Подходящо време да се занимавате с това, което ви увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на съмишленици. Уязвими са глезените.

Хронология на лунните дни:

9 лунен ден започва от 14:36ч на 16 октомври и продължава до 15:18ч на 17 октомври.

Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

В емоциите се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват споровете. В това време могат да се проявят вашите слабости. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Добре е за разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са полезни.

Следва 10 лунен ден, който започва от 15:18ч на 17 октомври и продължава до 15:56ч на 18 октомври.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В този ден човек е способен обективно да оцени своите възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, своето семейство. Може да организирате съвместна семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Избягвайте семейните спорове и конфликти с всички средства иначе възникналия конфликт ще остане в семейството за дълго, образно казано „ще пусне корени”.

Този ден носи сила и енергия, затова можете да се заемете с всякакви важни дела – успехът ви ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете по-сериозно със здравето. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

Сега е време за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Не се препоръчва да се подстригвате.

Днес е 1 слънчев ден – Денят трябва да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за хора, които постигат всичко сами в живота си, както и за онези, които водят другите – учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.