Астро: Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане

Меркурий в квадратура с Юпитер

Поради изобилната информация най-важното се изплъзва от погледа. Подробностите пречат да се види цялостната картина. Засилва се склонността към преувеличаване и изкривяване на действителността. Решението на множество проблеми предизвиква раздразнение. Периода натоварва нервната система. Лошо протичане на интелектуалната дейност. Възможно е получаване на лоши новини. Старайте се да не вземате важни решения. Не е подходящо за общуване особено с близките. Лесно могат да възникнат спорове, конфликти, разправии. За предпочитане е уединението и спокойната обстановка.

Луната е в знак Дева до 21:57ч 

Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи, но и по-критични. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Вниманието се концентрира върху текущите задачи.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната се движи на празен ход от 14:43ч до 21:57ч. В това време да не се предприема нищо важно. След това Луната преминава в знак Везни. 

30 лунен ден от 06:43ч до 14:01ч на 17 септември

Този период носи хармонична енергия, придава приповдигнато настроение. Бъдете открити и искрени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична енергия на деня. Добре е денят да бъде посветен на благодарността и обобщение на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и химикалка и запишете всичко, което ви се е случило добро и лошо, след което мислено благодарете за всичко – за уроците, за учителите, за даровете на съдбата. Едновременно с прочистването на мислите, въведете реда у дома.

Новолуние в Дева и 1 лунен ден от 14:01ч на 17 септември до 08:01ч на 18 септември.

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Началото на първия лунен ден бележи началото на нов месец, нов етап в безкраен цикъл. Ето защо мистичното му значение е дълбоко свързано с новите начинания и изпълнението на непосредствени планове.

Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер.

Не е зле да се спази диета, да се прави вътрешно и външно очистване, да се посети църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху пламъка, на която да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи. Организмът сега е отслабен, не го преуморявайте. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Сега са полезни чайове и настойки от екологично чисти треви. Добре е да се прекара денят в усамотение – да спите, да четете философски книги, вана със соли, да мечтаете, да медитирате. Ако е възможно, разходете се в гората или в парка. Планирайте събития за следващия месец. Създайте мисловни образи на желани събития, направете списък с желания.

Много подходящо е да се започне лунната диета – в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не трябва да се яде, само течности се консумират. Може чай и кафе, но без захар.

По-добре да се откажете от интимни преживявания. Организмът сега се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

1 слънчев ден – Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.