Астро: Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

Луната e в знак Козирог до 08:28ч на 17 декември

Добре се удава конкретна работа, изискваща методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл, практичността и целесъобразността. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Това време не е добро за различни видове придобивки, в бъдеще ще има разочарование от направения избор.

Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

2 лунен ден до 09:40ч на 16 декември (от 08:37ч на 15 декември)

3 лунен ден от 09:40ч на 16 декември до 10:32ч на 17 декември

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл.

Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма
после проблеми.

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Хубаво е днес да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.