Астро: Огледален ден, който отразява нашата вътрешна същност

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 22:39ч на 2 март

Луната в този знак спомага за намаляване на конфликтността и способства за мир и хармония. В същото време придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Продължава 18 лунен ден до 20:54ч на 1 март (от 19:38ч на 28 февруари)

Огледален ден, който отразява нашата вътрешна същност. Помнете, че днес събитията и хората около вас са вашият огледален образ. От хората можете да разберете как ви виждат отвън. Ако са ви посочили недостатъците, не се обиждайте, а помислете как да ги поправите. Ако ви хвалят за нещо, тогава не го приемайте само като ласкателство. Днес хората са склонни да говорят истината лице в лице.

Ден на пасивната енергия. Човек може да се отпусне и да попадне под нечие влияние. Хората несъзнателно изпадат в заблуда. Ден на маските, измамите и интригите. Можете да се натъкнете на лицемерие, да си навлечете неприятности. Пазете трезвен ума си. Внимавайте за лошите си навици, не позволявайте на егоизма и суетата да ви завладеят. Днес е лесно да се поддадете на илюзии и низши инстинкти, затова е важно да се концентрирате и да не се отпускате.

Щастлив ден ще бъде за тези, които са предпазливи, благоразумни и сдържани. За останалите има риск да изпаднат в грях. Може да ви се струва, че някой се опитва да ви заблуди. Не се поддавайте на зова на тъмни мисли и още повече – на чуждо влияние. Самодоволството и гордостта са най-лошите ви спътници днес. Днес са възможни кавги с колеги, приятели, близки. Първата половина на деня носи неприятни изненади. Причините за конфликтите изглежда възникват от нищото. Цари неразбиране и егоизъм. Бъдете дискретни и не се поддавайте на провокации.

Препоръчително е да спите по-малко и да говорите по-малко. Пиенето и пушенето не се препоръчват, количеството храна трябва да бъде ограничено. Уязвимият орган са бъбреците. Постите днес са полезни. По-добре е да откажете месото.

Вашето поведение може да влоши здравето ви. Ако имитирате и се подигравате на другите, държите се саркастично или опитвате да превъзпитате човек, това ще доведе до влошено здраве и евентуално до заболяване. Болестите, които възникват днес, могат да бъдат дългосрочни. Лечението обикновено се забавя, тъй като заболяването е „маскирано“, обърква лекаря. В резултат на това човек може да бъде погрешно диагностициран и лекуван за съвсем различно заболяване.

Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж.

Лунната енергия благоприятства лечителите и хората, работещи с кармата.

Подстрижката активизира вашата енергия, засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Дори да нямате намерение да се подстригвате, малко отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Покупки – подходящо е само за купуване на огледала и нищо повече.

Следва 19 лунен ден от 20:54ч на 1 март до 22:09ч на 2 март

16 слънчев ден – Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, докато се молите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.