Астро: Оставете се на потока на живота

Луната продължава да се движи на празен ход в знак Овен до 09:30ч, след което преминава в знак Телец .

Следва 13 лунен ден от 14:58ч на 8 декември до 15:25ч на 9 декември

Девизът на днешният ден е „Осъзнатост”. Един от най-мистичните и важни периоди от целия лунен месец. 13-ия лунен ден е активен, но не е подходящ за борба. Енергията в него се дава само на човек, който я е използвал правилно през предходните дни. И е необходимо да използвате ресурсите си в този ден много правилно и разумно. Идеалното време за духовни търсения. Човек може да проникне в тайните на Вселената, да разбере мъдростта на битието. Ако живеете правилно в 13-тия лунен ден, можете да коригирате съдбата си.

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото. Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик. Можете да се подстригвате, но ако го правите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

По-важни аспекти:

Слънце в квадратура с Нептун (11:02ч) – засилва въображението, но отслабва волята, лесно се изпада в заблуди. Въздържайте се от вземане на важни решения в днес и утре. Луна в тригон с Юпитер (в 11:59ч) Луна в съвпад с Уран ( 15:35ч) – емоциите стават неспокойни, настроението променливоВенера в секстил с Нептун (23:50ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.