Астро: Отваря се канал между небето и земята

Луната е в знак Рак от 01:28ч на 12 февруари до 13:18ч на 14 февруари

Време за проявлението на тези чувства, които отдавна потискаме в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и лесно раними, потапят се в своя вътрешен свят.

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 13:35ч на 12 февруари

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Благоприятно е за общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ.

Следва 13 лунен ден от 13:35ч на 12 февруари до 14:28ч на 13 февруари

Този лунен ден се явява продължение на предишния. Той е доста мистичен и мистериозен: отваря се канал между небето и земята, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, знания, които ще бъдат полезни за бъдещето. Време на съзнателни промени в нечий живот.

Символ на деня е Колелото на съдбата – вечното движение, повторение, постоянно търсене. Денят ни показва кармата и несъвършенствата ни. Ако кармата ви е добра, денят ще е подобен на предишния. Гледайте събитията и какво се случва.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние сме го заслужили. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, къде сме сгрешили и ако е възможно, да го поправим. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Възможно е да се върнат някои стари проблеми, които не са били решени по-рано. Ако старите връзки се върнат при вас, това означава, че не сте изпълнили нещо. Отнасяйте се внимателно към това, опитайте се да се отървете от бремето на миналото и ще получите нова сила за бъдещите дела.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен: най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но акопредварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

На 13-ия лунен ден Луната дава енергия за обновление, както на душата, така и на тялото. Моментът е подходящ да се погрижите за здравето и красотата си. През този период е добре да се правят процедури за подмладяване на кожата. Енергийният център на този ден е стомаха, панкреаса. Камъкът на деня е благороден опал.

Подстрижка –Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си. След 13:35ч всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек.

Слънчев календар – 29 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.